deWebanalist logo
Direct contact?
Brian van Lent
+31 (0)6 28 15 19 75
 
 
Webstatistieken & Web Analytics

Meten is weten met Webstatistieken & WebAnalytics

Maak online consumentengedrag inzichtelijk met Webanalytics

U weet hoogstwaarschijnlijk hoeveel bezoekers uw website bezoeken. Weet u ook welke webpagina's het meeste bijdragen tot uw website doelstellingen? Weet u misschien welke zoektermen leiden tot de omzet (online rendement). Hoogstwaarschijnlijk nog niet.
 

Webanalytics diensten van deWebanalist:

Web Analytics gaat verder dan webstatistieken

Web analytics geeft inzicht in online klantengedrag en online rendement. Webanalytics gaat verder dan het opsommen van bezoekers aantallen of paginaweergaves, het geeft context aan deze getallen. Voorbeeld: uw website laat een bezoekersstijging van 3% zien, terwijl de omzet (online rendement) van de website afneemt: Hoogstwaarschijnlijk genereert uw geen hoogwaardige traffic. Met Web analytics legt u deze kansen en knelpunten bloot. Met dit inzicht kunt u uw website verbeteren en optimaliseren.

 

Website bezoek inzichtelijk 

Maak de verschillende fases van website-bezoek inzichtelijk. In heldere webstatisiek rapporten ziet u waar in de funnel uw bezoekers afhaken. Een funnel is een (gewenst) websitebezoekerspad (ook wel kruimelpad) dat doorlopen wordt om een websitedoel te realiseren.

Website bezoek fases

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is web analytics?

Web analytics is het objectief vastleggen, meten, rapporteren en analyseren van kwantitatieve internet data met als doel het verbeteren van websites en van online communicatie.

Meer weten? Neem contact op met deWebanalist:  Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 
 

Case Hogeschool Zuyd

hogeschool zuyd

deWebanalist voert on site zoekfunctie analyses uit voor Hogeschool Zuyd. Meer informatie over search analytics.

 
deWebanalist Nieuws
deWebanalist start TV gids proefabonnement
In de zoektocht naar het verbeteren van onze dienstverlening start deWebanalist met het project: TV Gids proefabonnement
 
deWebanalist partner van LimburgInnoveert.nl
deWebanalist is de zoekmachine partner van LimburgInnoveert.nl
 
deWebanalist Nieuwsbrief

Meld je aan voor de deWebanalist Nieuwsbrief