SEO

SEO

Search Engine Optimization (SEO) is het optimaliseren van de vindbaarheid, relevantie en populariteit van (mobiele) webpagina’s. Dit doe je door interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) te verbeteren.

SEO zorgt ervoor dat zoekmachines jouw website vinden, zodat consumenten jouw website in de zoekmachines kunnen vinden. Hoe beter je SEO, hoe hoger je positie in zoekmachines. Daarmee is de kans groter dat mensen jou (gratis) vinden en iets bij jou kopen.

De online markt verandert voortdurend, en dus veranderen wij mee. Om een optimale dienst te kunnen blijven verlenen en (waar kan) nog beter aan te sluiten bij klantbehoeften, vind ik het belangrijk dat deWebanalist zich blijft ontwikkelen. En als we de kennis dan toch zelf al hebben, waarom niet delen met anderen?

Over ons

Bij deWebanalist houden wij ons bezig met online marketing en zorgen we ervoor dat onze klanten online goed vindbaar zijn. Wij vinden het belangrijk om zelf op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en delen dan ook graag onze kennis met jou.

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising).

Blogs per e-mail ontvangen?

Meer blogs

Alle blogs

Reacties

Laat een reactie achter