Klantervaringen

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten. Dit betekent dat zij zich bij ons kunnen thuisvoelen en de gesprekken informeel verlopen, maar zeker ook dat zij geholpen zijn met onze oplossingen. Elk project is maatwerk en mochten de opbrengsten toch niet blijken op te wegen tegen de campagnekosten, dan geven wij dit eerlijk aan. Samen gaan we dan op zoek naar de oorzaak en onderzoeken we welke marketingvorm wel bij jouw bedrijf past.
“DeWebanalist heeft mijn bedrijf weer op de (online) kaart gezet. Het aantal conversies is afgelopen maand verdubbeld! Voor mij geen ander bureau.”
“Hele fijne samenwerking met deWebanalist. Brian legt alles heel duidelijk uit, waardoor zelfs ik als leek AdWords begrijp. Daarnaast word ik geregeld op de hoogte gehouden van de prestaties van de campagne.”
“deWebanalist heeft ervoor gezorgd dat onze website op de beste plekken in Google staat. En dankzij het maandelijkse onderhoud, blijft de website dat ook.”
“Omdat we een klein budget hebben, zijn we met deWebanalist gestart met betere SEO. Eerst waren we amper vindbaar in Google, maar nu krijgt de website bijna 150 bezoekers per dag!”