Online beter vindbaar (SEO)

Word je snel gevonden als je op Google zoekt naar jouw bedrijfsnaam? En wat als je zoekt naar een product dat je aanbiedt, bijvoorbeeld meubels of een EHBO training? Hoeveel concurrenten staan dan voor jouw website in de zoekresultaten? Wat als een consument precies naar jouw product op zoek is, dit product intikt op Google maar jouw website vervolgens niet vindt? Grote kans dat je zojuist een potentiële koper kwijt bent geraakt. Daarom is online goed vindbaar zijn zo belangrijk. Maar hoe zorg je hiervoor?

Dat doe je door middel van Search Engine Optimization (SEO). SEO zorgt ervoor dat zoekmachines jouw website vinden, zodat consumenten jou in de zoekmachines kunnen vinden. Hoe beter je SEO, hoe hoger je positie in zoekmachines. Daarmee is de kans groter dat mensen jou vinden en iets bij jou kopen.

Er zijn een aantal dingen nodig om SEO goed te kunnen toepassen. Ten eerste moet je het algoritme van Google begrijpen, want dit algoritme bepaalt de positie van jouw website in de zoekresultaten. Google houdt het exacte algoritme zoveel mogelijk geheim, maar door o.a. het volgen van de ontwikkelingen binnen Google, veel ervaring opdoen en je resultaten monitoren kom je in de buurt van het kraken van het algoritme. Twee voorbeelden hiervan zijn het creëren van unieke content en de juiste zoekwoorden voor jouw bedrijf selecteren.

Wij bieden diverse producten aan die jouw bedrijf helpen om hoog in de zoekresultaten van Google te scoren. Hiernaast vind je een overzicht van wat wij aanbieden en wat dat jouw bedrijf kan opleveren.

Kan jouw website wel een SEO-boost gebruiken?

Onze SEO-producten

 • Zoekmachine vindbaarheid
  Bij dit product doen wij onderzoek naar hoe jouw website in Google naar voren komt. Hoe goed is de website vindbaar als we op je merknaam zoeken, en op welke positie komt je website als we op jouw productnamen en -categorieën zoeken?

 • Zoekmachine resultaten score
  Meten hoe jouw website op dit moment scoort in Google omvat meer dan alleen jezelf proberen te ‘googlen’ en kijken waar je staat. Onder andere je score per zoekwoord en vergelijking met concurrenten is een belangrijk onderdeel. Handig zou zijn als je op regelmatige basis een heldere rapportage ontvangt, zodat je resultaten kunt meten en bijsturen. Onze zoekmachine resultaten score biedt hier een oplossing voor.

 • Zoekmachine content service
  Originele en unieke content gecombineerd met de juiste zoekwoorden is een van de succesfactoren van een hoge score in Google. Echter het schrijven van deze content kost veel tijd en daar heeft niet iedereen de ruimte voor. Als teksten schrijven daarnaast niet jouw favoriete klusje is, is onze zoekmachine content service is een ideale oplossing hiervoor. Wij weten welke zoekwoorden gebruikt moet worden, hoe de opbouw van de content eruit moet zien en daarnaast, we worden enthousiast van het schrijven van teksten passend bij jouw bedrijf. Het resultaat is content op jouw website met toegevoegde waarde voor de bezoeker en een hogere score in Google.
 • Zoekmachine optimalisatie
  Scoort jouw website niet hoog in Google? En weet je niet precies waar dit door komt? Zoekmachine optimalisatie biedt hier de oplossing voor. Wij gaan voor jou op onderzoek uit waarom jouw website slecht scoort en wat er geoptimaliseerd moet worden om betere resultaten te bereiken. Het resultaat is een concreet en praktisch adviesrapport.

 • Zoekmachine bootcamp
  Wil je zelf graag aan de slag met het ‘Google-proof' maken van jouw website? Of vind je het prettig om op de hoogte te zijn van wat SEO nu precies inhoudt? De Zoekmachine bootcamp is een korte training waarin de basisbeginselen van SEO centraal staan. Ook krijg je enkele tools aangereikt waarmee jij aan de slag kunt met SEO. We gaan er geen zwaar technisch verhaal van maken, maar dat is ook niet nodig om de eerste goede stappen te zetten in SEO.

 • Zoekwoorden onderzoek
  Welke zoekwoorden passen bij jouw bedrijf, product of dienst? En word je wel gevonden op deze zoekwoorden, of is je concurrent je altijd voor? Welke zoekwoorden hebben de hoogste zoekvolumes? Wij doen onderzoek naar de zoekwoorden waarop je vindbaar bent en de zoekwoorden waarop je vindbaar zou moeten zijn. Zoekwoorden zijn belangrijk voor de content op jouw website en het inrichten van een AdWords campagne.

Wat klanten over ons zeggen

“Omdat we een klein budget hebben, zijn we met deWebanalist gestart met betere SEO. Eerst waren we amper vindbaar in Google, maar nu krijgt de website bijna 150 bezoekers per dag!”