deWebanalist logo
Direct contact?
Brian van Lent
+31 (0)6 28 15 19 75
 
 
Zoekmachine optimalisatie Scan

Zoekmachine Optimalisatie Scan

Zoekmachine optimalisatie ScanWebsite optimalisatie heeft als doel uw webpagina's en content optimaal te maken voor zoekmachines. Dit is een voorwaarde voor het behalen van hoge posities in de zoekresultaten. Met de Zoekmachine Optimalisatie Scan wordt uw website op drie onderwerpen (25 punten) gecontroleerd:
  • is de website goed doorzoekbaar
  • is de content geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • zijn er genoeg links naar uw website

De scan biedt u concrete verbeterpunten aan om uw website te verbeteren en te optimaliseren.

 

Zoekmachine Optimalisatie 

Website optimalisatie heeft als doel uw webpagina's en content optimaal te maken voor zoekmachines. Dit is een voorwaarde voor het behalen van hoge posities in de zoekresultaten. Veel internetters beginnen hun tocht naar een gewenst product, dienst of informatie met een zoekmachine. Dit is een van de weinige momenten waar vraag en aanbod heel dicht bij elkaar liggen. Het is daarom belangrijk om een webpagina hoog in de zoekresultaten-ranglijst te verschijnen. Want uit onderzoek blijkt dat de eerste 3 resultaten een kijkdichtheid hebben van 100% en de hoogste ‘click through’-ratio hebben. Uit een eye-tracking onderzoek: Hoe ‘warmer’ de kleur, hoe meer mensen op dat onderdeel gefocust hebben.

 

deWebanalist heatmap

 

Zoekmachine Optimalisatie is een continue proces

Zoekmachines bepalen op basis van een ‘geheime’ weging welke webpagina het best past bij het gevraagde zoekwoord of ingevoerde zoekzin. Deze weging, het algoritme, is dynamisch en wordt continue verfijnd. Toch is het mogelijk om uw webpagina beter te laten scoren binnen de zoekresultaten door de inhoud van uw website te optimaliseren en door de populariteit van uw website te vergroten.

 

Wilt u meer weten? Neem contact op: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
 

Testimonial: Mariska van der Werf, directeur vakantieappertementen Wienhoes.nl:

Testimonial deWebanalist: Mariska van der Werf"We hadden een prachtige website met afbeeldingen, maar mensen konden onze appartementen niet vinden op het internet. Na optimalisatie van deWebanalist was dat veranderd: onze appartementen zaten de hele zomer vol! De samenwerking met deWebanalist. verliep op plezierige, professionele en flexibele wijze. De webanalist gaat bijna onzichtbaar aan het werk, maar de resultaten zijn wel zichtbaar! Een webanalyse en aanpassing van je website is een waardevolle investering voor elke webbeheerder. Je kunt nu eenmaal niet van alle markten thuis zijn. deWebanalist verstaat zijn vak; maak er gebruik van! Ik kan het je van harte aanraden. " 

This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it
 
 

Case Hogeschool Zuyd

hogeschool zuyd

deWebanalist voert on site zoekfunctie analyses uit voor Hogeschool Zuyd. Meer informatie over search analytics.

 
deWebanalist Nieuws
deWebanalist start TV gids proefabonnement
In de zoektocht naar het verbeteren van onze dienstverlening start deWebanalist met het project: TV Gids proefabonnement
 
deWebanalist partner van LimburgInnoveert.nl
deWebanalist is de zoekmachine partner van LimburgInnoveert.nl
 
deWebanalist Nieuwsbrief

Meld je aan voor de deWebanalist Nieuwsbrief