Handleiding toegang verlenen Analytics-account

  1. Ga naar www.google.nl/analytics/ en log in.
  2. Klik in de balk bovenin op ‘Beheerder’.
  3. Klik op ‘Gebruikersbeheer’ in de kolom Account.Bent u geen eigenaar, maar gebruiker, dan kunt u geen gebruikers op accountniveau beheren. Klik in dit geval op ‘Gebruikersbeheer’ in de kolom Property.
  4. Geef onder de lijst met gebruikers het e-mailadres mccdewebanalist@gmail.com op.
  5. Kies rechts naast het invulveld, in het dropdown-menu, de volgende rechten: ‘Bewerken’, ‘Samenwerken’ en ‘Lezen en analyseren’.
  6. Geef aan dat je de gebruiker van het toegevoegde e-mailadres per e-mail op de hoogte wilt stellen.
  7. Klik op ‘Toevoegen’.

Mijn passie is het realiseren van online rendement. Hoe kun je meer uit een website en of campagnes halen zodat ze beter bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Onze focus is dan ook altijd gericht op het verder optimaliseren van campagnes en websites want online ben je nooit klaar. Mijn 10 jaar ervaring liggen op het vlak van webanalyse en online marketing, met specialisatie online advertising.

Over ons

Bij deWebanalist houden wij ons bezig met online marketing en zorgen we ervoor dat onze klanten online goed vindbaar zijn. Wij vinden het belangrijk om zelf op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en delen dan ook graag onze kennis met jou.

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising).

Blogs per e-mail ontvangen?

Meer blogs

Alle blogs

Reacties

Laat een reactie achter