Google Display Netwerk

Google Display Netwerk

Google AdWords heeft twee belangrijke netwerken: Google Search (het zoeknetwerk) en het Display Netwerk. Het zoeknetwerk laat jouw advertentie zien als iemand actief naar jouw product of dienst op zoek is, op basis van je ingestelde zoekwoorden.

Het Display Netwerk toont jouw advertentie op andere websites, zonder dat bezoekers actief naar jou op zoek zijn. Het Display netwerk wordt dan ook gebruikt om aandacht te trekken en naamsbekendheid te vergroten. Het Google Display Netwerk bevat meer dan twee miljoen websites, video’s en apps en kan daarmee 90% van de mensen op internet bereiken. Voorbeelden van websites zijn Marktplaats en Nu.nl.

Lees meer over het Google Display Netwerk (Google)

De online markt verandert voortdurend, en dus veranderen wij mee. Om een optimale dienst te kunnen blijven verlenen en (waar kan) nog beter aan te sluiten bij klantbehoeften, vind ik het belangrijk dat deWebanalist zich blijft ontwikkelen. En als we de kennis dan toch zelf al hebben, waarom niet delen met anderen?

Over ons

Bij deWebanalist houden wij ons bezig met online marketing en zorgen we ervoor dat onze klanten online goed vindbaar zijn. Wij vinden het belangrijk om zelf op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en delen dan ook graag onze kennis met jou.

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising).

Blogs per e-mail ontvangen?

Meer blogs

Alle blogs

Reacties

Laat een reactie achter