Google AdWords

Google AdWords

Google AdWords is het advertentieprogramma van zoekmachine Google. Hierin maak je de instellingen en teksten voor je advertenties. Je kunt adverteren in het zoeknetwerk of op websites. Als je adverteert in het zoeknetwerk van Google, wordt jouw advertentie in Google boven of onder de organische zoekresultaten getoond. Je kunt ook kiezen om via AdWords te adverteren in het display netwerk van Google. Je advertentie wordt dan getoond op (mobiele) websites van andere partijen, evenals op YouTube, in de Gmail-omgeving en apps.

In de video van Google hieronder wordt duidelijk uitgelegd wat Google Adwords is.

De online markt verandert voortdurend, en dus veranderen wij mee. Om een optimale dienst te kunnen blijven verlenen en (waar kan) nog beter aan te sluiten bij klantbehoeften, vind ik het belangrijk dat deWebanalist zich blijft ontwikkelen. En als we de kennis dan toch zelf al hebben, waarom niet delen met anderen?

Over ons

Bij deWebanalist houden wij ons bezig met online marketing en zorgen we ervoor dat onze klanten online goed vindbaar zijn. Wij vinden het belangrijk om zelf op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en delen dan ook graag onze kennis met jou.

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising).

Blogs per e-mail ontvangen?

Meer blogs

Alle blogs

Reacties

Laat een reactie achter