Advertentiepositie

Advertentiepositie

Je advertentiepositie is de positie van je advertentie ten opzichte van je advertentie-concurrentie. Advertentiepositie 1 is de hoogste positie en geeft aan dat jouw advertentie de eerste op de pagina is. De positie wordt direct bepaald door de advertentierangschikking, het resultaat wanneer je je maximum CPC vermenigvuldigt met je kwaliteitsscore. Advertenties kunnen boven of onder aan de pagina met organische zoekresultaten worden weergegeven.

De online markt verandert voortdurend, en dus veranderen wij mee. Om een optimale dienst te kunnen blijven verlenen en (waar kan) nog beter aan te sluiten bij klantbehoeften, vind ik het belangrijk dat deWebanalist zich blijft ontwikkelen. En als we de kennis dan toch zelf al hebben, waarom niet delen met anderen?

Over ons

Bij deWebanalist houden wij ons bezig met online marketing en zorgen we ervoor dat onze klanten online goed vindbaar zijn. Wij vinden het belangrijk om zelf op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en delen dan ook graag onze kennis met jou.

Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van SEO (search engine optimization) en SEA (search engine advertising).

Blogs per e-mail ontvangen?

Meer blogs

Alle blogs

Reacties

Laat een reactie achter